Acupunctuurpraktijk Mireille Tent
Voor het herstellen van het menselijk evenwicht
Wie ben ik?

Mijn naam is Mireille Tent. Van oorsprong ben ik fysiotherapeut. Tijdens mijn behandelingen merkte ik dat ik bij sommige patienten niet altijd verder kwam. Met andere woorden: voor mijn gevoel was mijn behandeling niet toereikend. Zo is mijn interesse voor de acupunctuur ontstaan. In 2006 heb ik de opleiding Acupunctuur aan de Anglo-Dutch te Overveen afgerond. Middels na- en bijscholingscursussen probeer ik mijn kennis rond de Traditionele Geneeskunde te vergroten. 

Voor de behandeling van acupunctuur behandel ik zowel volwassenen als kinderen. Wanneer u angst voor naalden heeft, kunnen we eventueel in plaats van naalden beginnen met een zogenaamde magnetische pen.

Van oorsprong ben ik dus fysiotherapeut. U kunt bij mij, naast de acupunctuur, dus ook terecht voor fysiotherapie. Hiervoor verwijs ik uw graag, via deze link, door naar mijn andere website.   

Mijn praktijk is gevestigd in Praktijk de WestDuin aan de Westduinweg in Den Haag. 

Laatste tweets